Din Autoriseret elektriker på Nørrebro

Søger du en autoriseret elektriker på Nørrebro? Så er du kommet til det helt rette sted – PH-EL er nemlig din lokale autoriserede elektriker København og el-installatør.

Gennem mere end 60 år i branchen (ja, vi fejrede diamantbryllup med elektrikerfaget i 2016) har vi opbygget et knowhow og en erfaring, der gør os i stand til at klare det meste – lige fra de mindste el-opgaver til de sværeste installationer eller største entrepriser.

Vi klarer bl.a.:

  • Alt i el-arbejde
  • Installation af varmepumper (luft til luft og luft til vand), solfangere, jordvarme mm. Vi er specialister i LED-belysning
  • Installation af komfortkøl
  • Totalentrepriser indenfor belysning o.l. m. rådgivning, projektstyring og koordinering af underentreprenører
  • PH-Sikring – installation af brand- og tyverisikringer, intelligent bygningsinstallation mm.

Vi har desuden akut udrykning 24 timer i døgnet. Alle dage. Hele året rundt. Vi ved nemlig, at strømsvigt og kortslutninger altid kommer på de mest ubelejlige tidspunkter.

En akut udrykning koster kr. 2.800,00.-

En autoriseret elektriker du kan stole på

Hos PH-EL bryster vi os af, at langt størstedelen af vores kunder er tilbagevendende. Det hører faktisk til sjældenhederne, at vi ikke ser en kunde igen, når han eller hun én gang har gjort forretninger med os.

Vi er nemlig en elektriker, der er til at stole på. Vi leverer aldrig en halvfærdig løsning, fordi elektrikeren skal skynde sig videre, og vi sørger altid for at rydde pænt op efter os selv, møde til tiden osv.

Og skulle noget – mod forventning – alligevel gå galt, er vi medlemmer af TEKNIQ, så du er dækket af deres garantiordning

Skal vi sende en autoriseret elektriker hjem til dig på Nørrebro? Så ring til os på tlf. 39 16 31 31, eller skriv til os på ph@ph-el.dk – vi ser frem til at høre fra dig.