Brandsikring af byggeri

Det absolut vigtigste i tilfælde af en brand er at opdage den tidligt. Både for at kunne slukke den, men også for at komme væk i tide. I en rapport fra 2018 skrev Beredskabsstyrelsen for eksempel, at der kun var røgalarmer i 6 % af de private boliger, som beredskabet rykkede ud til i 2016 og 2017. I alt har omtrent 72 % af de danske hjem installeret en røgalarm, så hjem uden røgalarm var/er altså stærkt overrepræsenterede i brandstatistikkerne. Brandsikring er med andre ord ikke for sjov. Og for virksomheder med ansvar for kunders og ansattes sikkerhed er brandsikring ikke et valg, men en lovmæssig forpligtelse.

Brandsikring af byggeri

Brandsikring af byggeri

Igennem årtier har vi hjulpet private og erhvervsvirksomheder – store som små – med projektering, montering og service af brandsikring til byggeri, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Uanset, om du søger en fintfølende og fuldautomatisk brandsikringsinstallation eller et prisvenligt alternativ.

I samarbejde med dig udarbejder vi en skræddersyet brandsikring til netop din bygning og din situation. Som mangeårigt medlem af Sikkerhedsbranchen – den danske brancheforening for sikring og sikkerhed – kan vi garantere sparring og faglig ekspertise af højeste kvalitet.

Brandsikring til ethvert behov

PH-EL & Sikring er certificeret til installation af brandsikring til alle typer byggeri. Vi har erfaring med installation af en bred vifte af brandsikringsteknologi, og vi rådgiver vores kunder om de løsninger, der bedst passer til deres unikke situation, for eksempel i forhold til særligt skrøbeligt materiel, men også æstetiske hensyn mm.

Herunder er et eksempel på nogle af de brandsikringsløsninger.Vi elsker at tænke ud af boksen, og vi har knowhow til at lave skræddersyede løsninger, der matcher dine behov.

Automatiske brandalarmssystemer, ABA-anlæg.

ABA er hjernen i din intelligente brandslukning. Den består af en række detektorer, alarmer, alarmtryk, flash og orienteringsplaner, der alt sammen sikrer dig maksimal sikkerhed og tryghed i tilfælde af en brand. Alle elementer i ABA kan skræddersyes dine ønsker og behov og andre brandsikringsanlæg, f. eks ABDL, varsling, brandventilation mv., kan nemt kobles til.

Automatisk branddørslukning, ABDL.

ABDL sørger for lukning af åbentstående branddøre i tilfælde af brand. Det er en lovpligtig installation for dig, der ønsker at holde branddøre åbne i det daglige af praktiske hensyn, for eksempel være hoteller og restauranter. En lukket branddør er med til at bremse ildens spredning, så der er mere tid til evakuering.

Automatisk brandventilation, ABV.

Et ABV-anlæg er med til at beskytte mod den giftige røg, der udvikles i forbindelse med en brand. Ofte installerer vi ABV i kombination med et ABA-anlæg. Vi er certificerede installatører jf. DBI retningslinje 001 (godkendelsesnummer 027T.052).

Automatisk varslingsanlæg, AVA.

Varslingsanlæg er som udgangspunkt lovpligtige i bygninger med mange besøgende. AVA kan vi installere i mange forskellige konstellationer og med mange udbygningsmuligheder, for eksempel talevarsling, detektorer og automatisk og/eller manuel forbindelse til brandvæsenet.

Aspirationsanlæg, ASP.

Aspirationsanlæg er ekstremt fintfølende branddetektorer, der kan bruges af virksomheder i rum og lokaler, hvor tidlig detektion af brand er altafgørende. Det kan for eksempel være serverrum eller motorrum i virksomheder eller museer, kirker og fredede bygninger. De kan også installeres til at reagere på det giftige CO i stedet for røgpartikler.

Sikkerhedsbelysning.

Belysningen installeres på strategiske punkter, for eksempel i gulvet, på flugtvejsamaturer mm., og slår til i tilfælde af strømsvigt under en brand. Panikbelysningen/sikkerhedsbelysningen guider medarbejdere/gæster sikkert mod udgangene og sikrer dermed en fredelig evakuering i tilfælde af brand med strømsvigt.

Få en tilstandsrapport og et tilbud på brandsikring af byggeri

Ejer du et sted, hvor der overnatter gæster, for eksempel hoteller, kroer, spejderhytter mm., er du forpligtet til at sikre, at bygningen er sikker for gæster og personale i tilfælde af brand. Det er selvsagt et stort og ubehageligt ansvar at stå med. Derfor anbefaler vi dig selvfølgelig at kontakte os med henblik på at få lavet en professionel tilstandsrapport af din brandsikkerhed, hvis du er det mindste i tvivl, om din bygning lever op til brandsikringskravene.

Vi sørger for at udarbejde en fair og objektiv vurdering af sikkerhedsniveauet i din bygning, og hvis vi finder elementer, der kan, bør og/eller skal forbedres, tager vi selvfølgelig en uforpligtende snak om dine muligheder, og hvad vi kan tilbyde.

Landets bedste serviceaftaler på brandsikring af byggeri

Når du laver en aftale om brandsikring af byggeri med os, anbefaler vi altid, at du tager vores serviceaftale med i købet. Service og vedligehold af sofistikerede brandsikringsanlæg kræver nemlig en DBI-certificeret ABA -installatør, hvilket du altid er garanteret hos os.

Med en serviceaftale efterprøver vi hvert år alle systemer i overensstemmelse med den brandtekniske vejledning. Vi afprøver både funktioner i styrecentralen, bl.a. netspænding, ladespænding, resettetest, lampetest og batteritest, og funktioner i tilslutninger og meldeenheder, bl.a. brandtryk, røg og varmemelder mm. Vi udskifter også eventuelle defekte komponenter og fører elektronisk logbog for service af hvert enkelt anlæg, så du har dokumentation for det hele.

Saml din brandsikringsentreprise hos os

Det lyder måske som en dårlig vittighed, men hos PH-EL & Sikring ”brænder” vi altså for din brandsikring. Igennem mange år i branchen har vi specialiseret os indenfor brandsikring af byggeri, og vi kan med sikkerhed sige, at du ikke finder højere faglig kvalitet end hos os. Det er vi stolte af, og vi lægger en ære i at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste rådgivning og sparring.

Kontakt os i dag på tlf. +45 39163131 eller mail ph@ph-el.dk, og få et uforpligtende og gratis møde om brandsikring af dit byggeri.