El-tjek – Frederiksberg

Vidste du, at du, som boligejer på Frederiksberg, selv har ansvaret for boligens el-sikkerhed? Det er noget, de færreste tænker over i det daglige – sikker strøm er, trods alt, noget de fleste tager for givet og ved meget lidt om. Ikke desto mindre er forældede el-installationer årligt skyld i tusindvis af brande og stød i Danmark og derfor et ekstremt vigtigt område at prioritere.El-tjek - Frederiksberg

Forældede og ulovlige el-installationer kan du få identificeret med et professionelt El tjek fra PH-EL & Sikring – din lokale autoriserede el-installatør på Frederiksberg.

El-tjek du kan stole på

Ved et El-tjek på Frederiksberg gennemgår vi alt fra eltavler til fejlstrømsafbrydere og lavvoltsinstallationer samt fejl og mangler på din adresse. Gennemgangen munder ud i en rapport, hvor vi dokumenterer sikkerheden af dine installationer. Vi tager os god tid til at gennemgå rapporten med dig, så vi er sikre på, at du er helt med på, hvilke installationer der bør ajourføres for at leve op til sikkerhedsstyrelsens krav.

Vi kommer naturligvis også med et gennemarbejdet og fair tilbud på at ajourføre dine el-installationer, hvis du ønsker det. Vi har stort knowhow på området og sikrer hurtig udførsel til vores kunder, så du atter kan sove trygt – velvidende, at din el-sikkerhed er i top.

Kontakt os og hør mere om el-tjek på Frederiksberg

Hos PH-EL & Sikring har mange års erfaring og garanterer hurtig og grundig service. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig på Frederiksberg.