El tjek – Sundby

Vidste du, at der er stor risiko for, at du har ulovlige el-installationer i din bolig i Sundby? Års slid påvirker nemlig el-installationernes sikkerhed, så mange boliger i dag ikke lever op til Sikkerhedsstyrelsens krav til el-sikkerhed, og det er et stort problem. Forældede el-installationer øger nemlig risikoen for brand og stød og skal skiftes ud hurtigst muligt. El tjek - Sundby

El-tjekket giver dig den trygge nattesøvn tilbage i Sundby

Med et El-tjek gennemgår vi følgende hjemme hos dig i Sundby:

  • Eltavler
  • Fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvoltsinstallationer, fx indbyggede spots
  • Elinstallationens dimensionering
  • Beskyttelse mod spændingsførende dele

Gennemgangen munder ud i en rapport, hvor vi dokumenterer dine el-installationers sikkerhedsmæssige standard. Vi gennemgår rapporten med dig og kommer med et tilbud på hurtig ajourførelse, hvis vi finder installationer, der ikke længere er sikre eller lovlige.

El-tjek du kan stole på

Som boligejer har du selv ansvaret for el-sikkerheden i dit hjem i Sundby. Det er et stort ansvar, for de fleste ved meget lidt om strøm og tager for givet, at den er sikker. Derfor er det vigtigt, at du kan stole på, at din el-installatør laver et grundigt El tjek – PH-EL & Sikring

Det kan du, når du gør forretninger med os. Vores elektrikere og el-installatører er altid skarpe vha. løbende efteruddannelser og kurser, og vi tager os god tid til at gennemgå el-installationerne samt rapporten med dig. Tilbagevendende kunder er nemlig alfa og omega for os.

Kontakt os og hør mere om El-tjek i Sundby

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig i Sundby.