El-tjek Valby

Få el-sikkerheden tilbage med et El-tjek Valby El tjek - Valby

Vidste ud, at forældede el-installationer og sjuskede gør-det-selv-løsninger hvert år forårsager tusindvis af brande og alvorlige stød i Danmark? Som boligejer har du selv ansvaret for el-sikkerheden i dit hjem i Valby – derfor er det vigtigt at få foretaget et El tjek af PH-EL & Sikring.

PH-EL & Sikring er din lokale autoriserede el installatør i Valby. Vi foretager grundige el-tjeks af alle el-installationer på din matrikel.

El-tjek giver dig den trygge nattesøvn tilbage

El-installationer er, ligesom så mange andre ting i hjemmet, udsat for årenes slid, og det påvirker deres sikkerhed. Derfor er mange el-installationer, der blev korrekt udført for 15-20 år siden, måske ulovlige og farlige i dag.Når vi laver et eltjek hos dig, går vi alt grundigt igennem, bl.a.:

  • Eltavler
  • Fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvoltsinstallationer, fx indbyggede spots
  • Elinstallationens dimensionering
  • Beskyttelse mod spændingsførende dele

Derefter udfærdiger vi en rapport, der dokumenterer el-sikkerheden i din bolig i Valby. Hvis vi finder forældede installationer, der udgør en brandfare – hvad vi ofte gør i ældre bygninger – tager vi os god tid til at diskutere mulighederne med dig og kommer naturligvis med et godt tilbud på hurtig genopretning af din el-sikkerhed. Vi råder over både faglighed og erfaring til at løse enhver opgave hurtigt og effektivt.

Kontakt os og hør mere om El-tjek i Valby

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service vi har mange års erfaring som autoriseret el-installatør. Få et uforpligtende tilbud og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig som elektriker Valby, så kontakter vi Jer hurtigst muligt