Service ABA anlæg

Har du brug for hurtig service på ABA anlæg? Så er du kommet til det rette sted – PH-EL & Sikring er nemlig din lokale servicepartner på Sjælland!

Ifølge bekendtgørelserne skal ABA anlæg have serviceeftersyn minimum én gang om året af en DBI (Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut) certificeret el-installatør. Vores faguddannede teknikere har den nødvendige certificering og har masser af erfaring med de enkelte ABA produkttyper. Derfor er vi helt sikre på, at vi kan hjælpe dig med service på dit ABA anlæg.

ABA anlæg service

Installation / service og rådgivning af ABA anlæg

ABA anlægget er naturligvis hjertet i din brandsikring, men har du tænkt på at supplere din brandsikring med yderligere brandsikring?

ABDL og ABA anlæg er fx. ofte to sider af samme sag. Hvor ABA sørger for at varsle dig om ildebrand og tilkalde hjælp, sørger ABDL anlægget for at begrænse skaderne. Det er uvurderligt for mange virksomheder, hvor en ildebrand kan betyde dødsstødet, hvis lager og produktion bliver ramt. Vi tilbyder også brandventilation, nødbelysning samt rådgivning om flugtvejsoptimering og meget, meget mere. Du kan altid få en skræddersyet aftale hos os, og en brandsikringsløsning der er både effektiv, elegant og vigtigst af alt til at stole på – ligesom os.

Serviceeftersyn ABA anlæg

Brandsikkerhed er et spørgsmål om tryghed. Det handler om at føle sig sikker i eget hjem og på arbejde. Derfor er det vigtigt, at du får en servicepartner, du kan stole på.

Vi vil meget gerne være den servicepartner. Derfor har vi også brugt det meste af 70 år i branchen på at dygtiggøre os og opbygge et knowhow og en faglig stolthed, som er din sikkerhed for, at dit serviceeftersyn aba anlæg bliver udført til UG med kryds og slange. Netop kvaliteten i arbejdet og den nære kundekontakt tror vi, er årsagen til, at størstedelen af vores kunder er tilbagevendende.

Akut hjælp til service af ABA-anlæg

Hvis dit ABA anlæg pludselig bryder sammen, og du har brug for akut hjælp, kan du altid kontakte vores døgnvagt. Døgnvagten sidder klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet – alle årets dage.

Et akut udkald koster 3.600,00 kr., som betales inden arbejdet påbegyndes.

Ring til os allerede i dag på tlf. 39 16 31 31 (tast 1 for akut), eller skriv til os på mail ph@ph-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! Du kan også kontakte os via Facebook, søg på PH-El & Sikring.