Sikkerhed giver tryghed

Sikkerhed giver tryghed og tryghed handler først og fremmest om tillid. Uanset om du er privatperson eller virksomhed, er det derfor altafgørende, at du har tillid til dit sikkerhedssystem. Tillid til, at det virker, når det skal, og som det skal. Derfor er det vigtigt, du kan stole på din sikringsleverandør.

Din sikkerhed i kompetente hænder

Hos PH-EL & Sikring har vi siden 1957 leveret både store og små sikringsløsninger indenfor brand- og tyverisikring, adgangskontrol, videoovervågning mm. til både private- og erhvervskunder Alt sammen på højeste faglige niveau. Vores service og rådgivning er baseret på kontinuert videreuddannelse af vores medarbejdere, så de altid er opdateret med den nyeste viden på sikkerhedsområdet, samt en konsistent brug af kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter. Kvalitet giver nemlig sikkerhed og sikkerhed giver tryghed.

Vi er certificeret leverandør af ABA anlæg, AIA anlæg, ADK anlæg, TVO anlæg, ABV anlæg. Vi har desuden meget konkurrencedygtige priser på service af sikring- og brandsikringsanlæg både på ad hoc opgaver og planlagt service (servicekontrakter).

Sikring er et tillidsspørgsmål

Nøgleværdierne for os har altid været nærhed, tillid og professionalisme ift. dine behov. Det betyder, at vores sikkerhedsfolk altid leverer den optimale løsning til netop dine behov fremfor blot at forsøge at sælge dig det nyeste og dyreste.

Når du gør forretninger med os, er du med andre ord sikret kvalitetsarbejde til en fair pris, nærhed i processen fra A til Z og en kort responstid på alle henvendelser. Den fremgangsmåde oplever vi, giver trygge og tilbagevendende kunder – og det er det vigtigste for os.

Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.