ADK – Automatisk dørkontrol (adgangskontrol)

Et ADK anlæg er et must for enhver virksomhed, der ønsker at beskytte sine aktiver.

ADK er i virkeligheden et komplekst system bestående af en identifikationsenhed, elektromekaniske låse, detektorer til registrering af adgangspunkters tilstand samt udstyr for registrering af hændelser og programmering. Mange elementer spiller sammen om at udgøre det samlede system, og der er stor indbyrdes forskel på type og kvalitet. Derfor er det altafgørende, at du får den rette rådgivning, så du får det rette anlæg til at matche dine behov. Det gælder, uanset hvor stort eller lille et anlæg, du har brug for.

Hos PH-EL & Sikring har vi erfaring med at opføre alt fra små stand-alone anlæg til kæmpe anlæg med mange døre over flere lokationer – alt sammen styret fra én central brugerflade. Derfor kan du trygt betro os din sikkerhed.

ADK anlæg – Fokus på betjeningsvenlighed og driftssikkerhed

Alle vores anlæg er af højeste kvalitet og etableres og serviceres efter Forsikring & Pensions regler. Vi har fokus på betjeningsvenlighed og driftssikkerhed for at gøre anvendelsen i hverdagen nem. Alt kan for eksempel styres centralt fra App og PC brugerflade, og vi har mulighed for at koble dit AIA (Automatisk Indbruds Alarm) sammen med dit ADK på én brugerflade.

Vi fører log over alle vores service opgaver og årlig service og har en FM-TOOL platform, hvor du som kunde har fuld adgang over rapporter, manualer, kabelplaner, o-planer m.m.

En ADK leverandør du kan stole på

Hos PH-EL & Sikring har vi ét mål og ét mål alene: nemlig at levere den bedst mulige løsning til dit budget og behov. Det oplever vi, giver tilbagevendende kunder, og det er det vigtigste for os.

Vi har været i branchen siden 1957 og råder over mange års erfaring og knowhow, som vi hele tiden søger at udfordre med videreuddannelser og kurser til vores medarbejdere. Vi kan med andre ord garantere både kompetence menneskelighed i rådgivningen.

Kontakt os, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med ADK.