Få moderne belysning i hjemmet med indbygningsspots / downlights

Moderne belysning er blevet synonym for indbygningsspots (også kaldet downlights) og med god grund. Spotsene er nemlig en meget populær belysningsform blandt danskerne, og det er der mange gode grunde til.

For det første er indbygningsspots nemlig en særdeles diskret løsning. Spotsene falder godt i med loftet, så man ikke bemærker dem, og de har den store fordel, at de kan monteres på steder, hvor det ikke er muligt at opsætte andre lamper. Desuden fylder de ikke som traditionelle lamper og giver dermed en langt bedre pladsudnyttelse. Det gør dem til det perfekte valg i den moderne skandinaviske indretning.

Kvalitet fra kendte mærkevareproducenter

Med indbygningsspots fra PH-EL & Sikring får du mulighed for at vælge et bredt udvalg af downlights fra vores mange leverandører med et væld af muligheder mht. udseende, kranse og indbygningsform. Vi har modeller med og uden kip, som gør det muligt at finde den helt rette løsning til din ejendom. Vi har desuden downlights med aftagelige drivere, der tåler at blive monteret direkte i isoleringen og brændbart materiale.

I vores sortiment finder du en række forskellige downlights fra mærkevareproducenter som:

 • Flash Light
 • Nordlux
 • Philips
 • Daxtor
 • Hidealite
 • SG Armaturen
 • Antidark
 • GN belysning
 • Bega
 • Esylux
 • Solar
 • LEDvance

Alle modeller er af højeste kvalitet og fås med eller uden LED-pærer, 12V eller 230V, fastmonteret eller til at vippe. De er egnede til enhver installation.

Valg af lyskilder og farvetemperatur

Indenfor belysning snakkes der ofte om lumen, der er et udtryk for, hvor kraftigt en pære lyser. 230 lumen svare til ca. en 35 watt halogenpære eller en 3,5 watt LED pære. Effekten måles i watt og angiver pærens forbrug af energi. En 5 watt LED pære kan erstatte en 50 watt glødepære. Det vil med andre ord sige, at det er 10x billigere at have LED pæren tændt sammenlignet med glødepæren. Belysning

Farvetemperatur måles i Kelvin. Til hygge og afslapning i stuen anbefaler man en belysning på 2700 kelvin, mens 3000 kelvin er velegnet til spots i køkken og bad. Den højere farvetemperatur gør nemlig, at maden og makeuppen får en mere neutral farve.

Farvegengivelse (Ra-værdi eller CRI) angiver, hvor god pæren er til at gengive farver i forhold til dagslys. En fornuftig LED pære har mindst en Ra-værdi på 80, mens en LED pære af høj kvalitet har en Ra-værdi tæt på 100. Prisen på LED pærer følger værdi af farvegengivelsen.

En LED pære kan have en GU10 fatning, hvilket blot indikerer, at den passer i en lampe med GU10 sokkel.

Arbejdslyst og arbejdslys hænger sammen.

Hos PH-EL & Sikring har vi mange års erfaring med belysning, som vi kan bruge til at hjælpe dig med at finde den korrekte energibesparende belysning, så du i privaten eller din virksomhed kan mærke effekten for arbejdsmiljøet og økonomien. Paradoksalt nok er den korrekte belysning nemlig også den mest energibesparende og dermed den billigste på den lange bane. Derfor gør vi det nemt at vælge miljøvenligt.

I samarbejde med dig sørger vi for, at du får den belysning, der matcher dine ønsker og behov bedst muligt, så du får mest muligt ud af belysningen.

Vælg den rette farve til spots

LED spots i hvid eller mat-hvid er ofte de mest populære, når vores kunder vælger spots. Dernæst kommer børstet stål.

Det er ofte en god idé at vælge en farve til spots, der går i ét med loftet, da det får spotsene til at se mere diskrete og elegante ud. Mat-hvid er en god farve til hvidt malet loft af fx profilbrædder, troldtekt eller andet. Børstet stål går derimod godt til et ludbehandlet loft.

LED spots i kobber eller mat-sort er unikke farver og kan virke dominerende og meget synlige, hvis de monteres i et hvidt loft. Hvis man godt kan lide de unikke farver, kan en løsning være at kombinere dem med de diskrete farver på spots. Spots i sort kan fx være et godt, valg hvis man ønsker at bryde et stort ensformigt loft og give det et friskt og modigt udtryk. Hos PH-EL & Sikring har vi mange års erfaring med belysnings-æstetik og står klar til at hjælpe.

God belysning er sikkerhed mod hærværk og indbrud

En god belysning kan mere og andet end skabe et godt arbejds- eller hjemmemiljø. Lys er nemlig også den bedste og nemmeste metode til at forhindre hærværk og indbrud og dermed skabe tryghed for beboere og medarbejdere.

belysnings spot

Få hjælp og rådgivning hos PH-EL

Hos PH-EL & Sikring har vi samlet rigtig meget knowhow på belysningsområdet under ét tag. Mange af vores medarbejdere i serviceteamet fejrer 15-, 25- og 35-års jubilæum, og det betyder, at vi ved rigtig meget om, hvad der rører sig i branchen.

I tæt samarbejde med dig, og med udgangspunkt i dine ønsker og behov, er vi derfor sikre på, at vi kan hjælpe dig med at gå en lysere fremtid i møde. Kontakt os for et inspirationsmøde, hvor vi sammen kan finde frem til den helt rette løsning.