El-tjek

Bliv sikker i hjemmet med et professionelt El-tjek

Mange har, uden at være klar over det, ulovlige installationer i hjemmet eller i virksomheden. Dvs. installationer, der ikke lever op til kravene i stærkstrømsbekendtgørelsen. Dårligt udførte, eller ligefrem farlige installationer, øger risikoen for brand og stød og skal udbedres hurtigst muligt.

El Tjek

Med et EL-tjek fra PH-EL & Sikring får du en professionel gennemgang af husets el-installationer, der giver dig et overblik over den sikkerhedsmæssige stand af dine el-installationer. EL-tjekket er en god investering til dig, der ønsker at være på den sikre side.Med et professionelt El-tjek gennemgår vi:

  • Eltavler
  • Fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvoltsinstallationer
  • Elinstallationens dimensionering
  • Beskyttelse mod spændingsførende dele
  • El Tjek andelsbolig

Selve gennemgangen munder ud i en rapport, hvor vi dokumenterer den sikkerhedsmæssige standard af dine installationer, og fremhæver hvor der skal foretages nødvendige ændringer. Vi tager os god tid til at gennemgå rapporten med dig, så du har mulighed for at stille spørgsmål til fejlene.

Vi tager din sikkerhed seriøst

Hos PH-EL & Sikring har vi mange års erfaring med EL-tjek og ved præcis, hvilke faresignaler vi skal kigge efter for at finde fejlene. Vi er altid opdaterede med de nyeste ændringer i installations-/stærkstrømsbekendtgørelsen og sørger for at holde vores stab skarpe på den nyeste viden i branchen vha. videreuddannelser og kurser samt ved at have et arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden til at blive dygtigere.

Alt sammen fordi vi mener, at vores kunder har krav på den bedst tænkelige service. Sikkerhed er nemlig ikke et område, der kan undervurderes.

El tjek er en obligatorisk del af tilstandsrapporten

I Danmark er det ejeren selv, der har ansvaret for, at alle el-installationer er lovlige.

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service af et El tjek – København Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.