El-tjek Islands Brygge

Få dokumentation for el-sikkerheden med El tjek på Islands Brygge El tjek - Islands Brygge

Hvert år opstår mange brande og alvorlige stød på Islandsbrygge som direkte konsekvens af forældede el-installationer og farlige gør-det-selv-løsninger. Det kan være svært for det utrænede øje at vide om en el-installation udgør en brandfare eller ej, så kun med et el-tjek på din adresse på Islands Brygge kan du vide dig helt sikker.

Her kommer vi ind i billedet. Hos PH-EL & Sikring råder vi over årevis af erfaring og masser af knowhow med el-tjek, som vi udfører grundigt og med fejlfindingsgaranti for kun kr. 995,- inkl. moms.

 

  

Vi er din samarbejdspartner om eleftersyn på Islandsbrygge

Når vi udfører et el-tjek os dig på Islandsbrygge, gennemgår vi følgende:

  • Eltavler
  • Fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvoltsinstallationer, fx indbyggede spots
  • Elinstallationens dimensionering
  • Beskyttelse mod spændingsførende dele

Efter el-tjekket udarbejder vi en rapport, hvori vi dokumenterer sikkerheden af dine el-installationer i dit hjem på Islandsbrygge. Vi gennemgår rapporten grundigt med dig, så du har tid til at stille spørgsmål, og hvis vi finder ting, der skal ajourføres for at leve op til Sikkerhedsstyrelsens standarder, kommer vi med et fair tilbud på hurtig reparation.

Husk, at el-tjekket er en obligatorisk del af tilstandsrapporten i forbindelse med salg af hus, men ikke ved ejerlejligheder eller andels- og kolonihaveboliger. Ved sidstnævnte skal du derfor være opmærksom på at få lavet et el-tjek inden køb.

Kontakt os og hør mere om El-tjek på Islandsbrygge

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig på Islandsbrygge.