El tjek i København

Få et professionelt El tjek i København El tjek - København

Har du brug for et El tjek i København? Så er du kommet til det rigtige sted – PH-EL & Sikring er nemlig din lokale el-installatør i København.

Som ejer er det dit eget ansvar, at alle el-installationer i dit hjem lever op til Sikkerhedsstyrelsens krav til el-sikkerhed, og det er naturligvis lettere sagt end gjort. For de fleste er sikker strøm i stikkontakten jo en selvfølge, men sandheden er, at el-installationer bliver slidt med årene. Hvad der var sikkert for 15-20 år siden, er med andre ord ikke nødvendigvis sikkert i dag. Hvert år er forældede el-installationer derfor skyld i hundredvis af brande og alvorlige stød i København.

Et El-tjek du kan stole på

Årenes slid påvirker el-installationernes sikkerhed. I mange hjem lever el-installationerne ikke længere op til Sikkerhedsstyrelsens regler og er direkte ulovlige.

Med et el-tjek fra PH-EL & Sikring får du nøje gennemgået alle dine el-installationer på adressen i København – fra el-tavler og fejlstrømsafbrydere til lavvoltsinstallationer og meget mere – af en autoriseret el-installatør. El-tjekket munder ud i en rapport, hvor vi dokumenterer dine el-installationers sikkerhed. Rapporten gennemgår vi grundigt med dig, og vi kommer med et gennemarbejdet og fair tilbud på at genoprette dine el-installationers sikkerhed, hvis en eller flere er ulovlige.

Kontakt os og hør mere om El-tjek i København

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig i København.