El-tjek København

Få et professionelt El-tjek i København El tjek - København

Har du brug for et Eltjek – København? Så er du kommet til det rigtige sted – PH-EL & Sikring er nemlig din lokale el-installatør i København.

Som ejer er det dit eget ansvar, at alle el-installationer i dit hjem lever op til Sikkerhedsstyrelsens krav til el-sikkerhed, og det er naturligvis lettere sagt end gjort. For de fleste er sikker strøm i stikkontakten jo en selvfølge, men sandheden er, at el-installationer bliver slidt med årene. Hvad der var sikkert for 15-20 år siden, er med andre ord ikke nødvendigvis sikkert i dag. Hvert år er forældede el-installationer derfor skyld i hundredvis af brande og alvorlige stød pga fejl og mangler.

Med et professionelt el-tjek gennemgår vi:

  • Eltavler
  • Fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvoltsinstallationer, fx indbyggede spots
  • Elinstallationens dimensionering
  • Beskyttelse mod spændingsførende dele
  • Generelle fejl og mangler


Et El-tjek du kan stole på

Årenes slid påvirker el-installationernes sikkerhed. I mange hjem lever el-installationerne ikke længere op til Sikkerhedsstyrelsens regler og er direkte ulovlige.

Få udført el-tjek fra PH-EL & Sikring får du nøje gennemgået alle dine el-installationer – fra el-tavler og fejlstrømsafbrydere til lavvoltsinstallationer og meget mere – af en autoriseret el-installatør. El-tjekket munder ud i en rapport, hvor vi dokumenterer dine el-installationers sikkerhed. Rapporten gennemgår vi grundigt med dig, og vi kommer med et gennemarbejdet og fair tilbud på at genoprette dine el-installationers sikkerhed, hvis en eller flere er ulovlige.

Kontakt os og hør mere om El-eftersyn København

Hos PH-EL & Sikring garanterer vi hurtig og grundig service. Vi har mange års erfaring – Kontakt os for et uforpligtende tilbud hurtigst muligt, samt at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

 

EL-tjekket er en obligatorisk del af tilstandsrapporten ifm. hussalg

De fleste stifter først bekendtskab med et EL-tjek, når de skal købe drømmeboligen. I gamle dage skulle køber selv sørge for at bestille eller kræve et EL-tjek ved køb, men siden 2012 har det været en obligatorisk del af tilstandsrapporten. Det er imidlertid dig, som sælger, der har ansvaret for at bestille og få få foretaget EL-eftersynet fra en autoriseret el-installatør, ikke din ejendomsmægler.

Loven fra 2012 omfatter imidlertid ikke ejer- og andelslejligheder. Her har du, som køber, stadig ansvar for at bestille/forlange et EL-tjek, inden du køber. Et EL-tjek ved er dog altid en god investering, for viser der sig efter opkøb at være alvorlige fejl på elinstallationerne, hæfter du selv for udgifterne til udbedringerne. De udgifter kan hurtigt løbe op i tusindvis af kroner, hvis der er forældede installationer og/eller farlige gør-det-selv-løsninger.

Et EL-tjek er en investering i tryghed for alle

I Danmark er det dig selv, som ejendomsejer, der har ansvaret for, at alle dine el-installationer er lovlige. Et stort ansvar, eftersom el-sikkerhed er et område, som de fleste almindelige mennesker ved meget lidt om. De fleste tager for givet, at der er sikker strøm i stikkontakten, men års slid kan påvirke el-installationernes sikkerhed. Hvad der var sikkert for 15 år siden, kan med andre ord være farligt i dag. Fejlene kan desuden være svære at se, specielt for det utrænede øje, og de opdages ofte først, når ulykken er indtruffet. Hvert år er forældede el-installationer derfor skyld i tusindvis af brande og alvorlige stød i Danmark.

Det er ikke ment for at skræmme dig, men for at illustrere, at EL-tjekket ikke blot er et bureaukratisk påfund i forbindelse med ejendomsoverdragelse. Det er tværtimod et garantibevis for en tryg nattesøvn og dermed en god og billig sikkerhedsinvestering for alle. Også for dig, der har boet i din lejlighed eller dit hus i mange år.

Kontakt PH-EL & Sikring for et uforpligtende tilbud