El-tjek Vesterbro

Få et autoriseret el tjek Vesterbro af PH-EL & SikringEl-tjek - Vesterbro

Vidste du, at dårlig el-sikkerhed årligt er skyld i tusindvis af brande og alvorlige stød i de danske hjem? De færreste tænker over det i det daglige – sikker strøm i stikkontakten tager de fleste for givet – men årenes slid påvirker dine el-installationers sikkerhed.

Det er imidlertid ikke noget, du behøver lægge søvnløs over. Med et eltjek fra PH-EL & Sikring kan du nemlig hurtigt og billigt få dokumentation for din el-sikkerhed på Vesterbro København.

En el-installatør på Vesterbro du kan stole på, Vores arbejde er af høj kvalitet, så ring til os så vil en af PH-EL & Sikrings elektriker vesterbro tage en dialog om hvad vi kan hjælpe med.

PH-EL & Sikring er autoriseret el-installatør på Vesterbro med årtiers erfaring på bagen. Vi har udført utallige eleftersyn og råder over knowhow til at spotte og udbedre enhver skade, der kan påvirke din el-sikkerhed. Vi sørger naturligvis løbende for at sætte vores dygtige el-installatører på kurser og efteruddannelser, så de er opdaterede med den nyeste viden på el-sikkerhedsområdet og altid kan yde den bedste rådgivning og service.Ved et El-tjek gennemgår vi bl.a.:

  • Eltavler
  • Fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvoltsinstallationer, fx indbyggede spots
  • Elinstallationens dimensionering
  • Beskyttelse mod spændingsførende dele

El-tjekket munder ud i en grundig rapport fra vores elektriker vesterbro, hvor du får dokumentation for dine el-installationers sikkerhed. Hvis vi finder forældede og ulovlige el-installationer, kommer vi naturligvis med et fair og gennemarbejdet tilbud på hurtigst muligt at udbedre installationerne, så du hurtigt kan få den trygge nattesøvn tilbage på Vesterbro

Kontakt os og hør mere om El-tjek Vesterbro

PH-EL & Sikring er din elektriker vesterbro, og vi har mange års erfaring. Vores kunder har altid første priotet. Vi garanterer hurtig og grundig service. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på opgaver / løsninger, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig på som elektriker Vesterbro.

Husk PH-EL & Sirking har døgvagt 24/7 og vores erfarne elektriker er klar ved telefonen.