Forsyning / Tavleanlæg / Systemjording

Er en stor del af vores daglige arbejder består i større tavleanlæg samt reparationer og udskiftning.

Vi varetager i samarbejde med vores leverandører – planlægningsarbejder med kunden, projektering, fastlæggelse af kortslutningsniveauer, levering/montering, indstilling af beskyttelsesudstyr samt al nødvendig dokumentation til færdigt arbejde. Vores montører har stor erfaring med denne type arbejder da vi har et hold af montører med speciale indenfor dette område. Vi sætter en stor ære i kundetilfredshed samt veludført arbejde.

I forbindelse med tavleanlæg kommer vi ind på forsyningsforhold herunder korrekt systemjording, stik samt hovedledninger. Dimensionering af stik samt hovedledninger i tæt samarbejde med kundens behov. Specielt her kan nævnes at forsyningsnettet i Danmark oplever en større og større mængde af ”ensretning”

hvor skal nævnes LED belysningsanlæg, computere, bærbare pcére, frekvensstyring samt andre ”forbrugere” som er med til at danne harmoniske overtoner i forsyningsnettet som fraviger fra nettets 50 hz. Vi udfører spændingsanalyser hvor vi fastlægger årsager til eksempelvis drift nedbrud.

Derfor er det af stor vigtighed at få fastlagt kundens behov for at et korrekt forsyningsnet kan dimensioneres. Hos os vil du få den bedst mulige vejledning og vi vil gøre vort bedste for at I oplever en dygtig og kompetent samarbejdspartner.