EL ENTREPRISE

PH-EL & Sikring er din oplagte partner til alle former indenfor el-entreprise og Sikring.

Hvad enten du er bygherre eller entreprenør, om dit projekt er en simpel installationsopgave eller en større fagentreprise, så har vi erfaringen og kompetencerne til at være din samarbejdspartner, både i forhold til nybyggeri og renoveringer.

Vi har stort set alle kompetencer in-house, så vi kan varetage dit projekt på bedste vis, både når det gælder rådgivning, kalkulation, installation og efterfølgende service. Vores yderst kompetente montører gennemgår løbende videreuddannelse og certificeringer, hvilket gør dem i stand til at udføre alt fra standardinstallation til højt specialiserede løsninger. Vores erfarne projektledere sørger for at tidsplan og budgetter overholdes, så dit projekt kører på skinner.

Med over 50 medarbejdere mere end 60års erfaring spænder vi vidt, og vi er eksperter på mange felter – altid med den seneste viden. Derfor kan du trygt overlade det til os at finde dine el-løsninger. Og er det nødvendigt, at vi i samarbejde med Jer projekterer projektet, gør vi naturligvis også det.

PH-EL & Sikring kan træde ind i din entreprise / el-entreprise, når det passer dig bedst, men vi vil altid gerne være med helt fra begyndelsen. Det sikrer dig den bedste rådgivning hele vejen – og den bedste og billigste løsning.

Står du over for en lille, mellem eller stor el-beregningsopgave, hvor du har brug for at få beregnet en pris, så kontakt vores os for en beregning.

beregning@ph-el.dk